Design din Reno ret

Du behøver ikke at designe dit hjem fra bunden til brug for en arkitekt. Hvis du foretager eventuelle strukturelle ændringer til dit hjem på alle, uanset om det er en tilføjelse, en remodel eller tilføje et helt nyt gulv, skal en arkitekt være den første person, du ringer.

En arkitekt kan udføre mange af de samme tjenester en entreprenør ville men også vil være i stand til at indarbejde eventuelle ændringer i den overordnede udformning af huset. Selvom nogle entreprenører har øje for design, har arkitekt haft omfattende uddannelse i blanding af form og funktion. Når du sætter dem begyndelsen af projektet, kan det spare dig fra en æstetisk katastrofe, der kunne såre gensalgsværdien af dit hjem.

HVAD ARKITEKT KAN GØRE FOR DIG

Her er de tre vigtigste funktioner arkitekt udfører når du arbejder på bolig-projekter:

DESIGN

Arkitekt vil hjælpe dig med at planlægge projektet og komme med design. Godt design vil tage dine behov, stil med den nuværende struktur og byggepladsen i betragtning. Forventer en arkitekt til at spørge og overveje spørgsmål som: Hvad er trafikken mønstre i dit hjem og hvordan dette projekt passer med dem? Hvordan skal din familie bruge i den nye tilbygning? Hvor gør sun rise og sæt og hvordan gør lys ind i rummet? Hvor er naboerne? Denne bygning blev bygget i 1980 eller 1890? Arkitekt vil sørge for, at epoker, materialer og tag linjer svarer. Der er intet værre end en colonial hjem med en modernistisk tilføjelse eller vice versa med en tømrer Kolding.

KOORDINERING

Når designene er blevet udarbejdet, vil arkitekten koordinere og styre projektet fra start til slut. Dette begynder med ringer om tilbud fra entreprenører, hjælper til at gennemgå citater før ansætte nogen til at gøre arbejdet og omfatter sammensvejsning af alle de mennesker, der bidrager til den afsluttende projekt arbejde. Arkitekten vil føre tilsyn med arbejdet som det skrider frem og sørg for, at alt går efter planen, hvad angår kvalitet, tid og budget.

AT HOLDE DET JURIDISKE

Din arkitekt vil indhente de nødvendige tilladelser og sikre, at alle lokale bygningsreglementer og vedtægter er overholdt. De vil også gøre en slutkontrol. En arkitekt har at blive akkrediteret og licenseret af staten efter at have afsluttet en femårig arkitektur grad eller føreren af arkitekturen programmet, mens ingen formel uddannelse er nødvendig for entreprenører. En arkitekt er fagligt ansvarlig for rigtigheden af arbejdet

HVORDAN FINDER JEG 3 tilbud via Toemreroversigten.dk EN ARKITEKT?

At finde en arkitekt er ikke så simpelt som at åbne telefonbogen. Designe en bygning er en kunst, så kig for bygninger og boliger du elsker, og derefter tale med ejerne og finde ud af hvem arkitekten var. Se, hvis du har råd til dem! Hvis du nødt til at gå uden en henstilling, mødes med potentielle arkitekter og kigge efter værdier, der mesh med venlig, fælles filosofier og god kemi. Udformningen af projektet bør være en kollaborativ indsats – din arkitekt må være nogen du kan arbejde med.

Posts created 19

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top