Hvordan At Få Arbejdsløshedsunderstøttelse Ved At Indgive Et Erstatningskrav

Det virkede overalt, at utallige lignende scener var lige ud af, som millioner af Amerikanere mistet deres job, mens overskud og rigdom eksploderede for dem, fortunates som Mr. Elite, der, trods alt, fortjent disse belønninger som en retmæssige følge af sin privilegerede position. AMERIKANSKE data, der foreslog en faldende vækst af Amerikanerne ansøgning om dagpenge er gået i stå midt i en anden bølge af fyringer mindede investorer økonomi står over for en lang og vanskelig recovery fra COVID-19 recession. I September 2019, USA, De iagttog, hjælpeløst, som gradvist deres hjem blev lukket, det liv, de havde bygget, opklare og glide væk, og deres børn kom til at sulte.

I et forsøg på at dæmpe uroen Borgmester i Los Angeles havde bestilt el-nettet lukket ned, i håb om, at mørket ville tvinge oprørerne til at vende tilbage til deres hjem. 19-årige Daniel “Bo” Thompson, en Afrikansk-Amerikaner, der bor i Watt i byen Los Angeles i californien, forsøgte en stærk arm røveri af en ældre mand. Blandt de rasende skare omkring politiet, var en William Higgins, onkel Daniel “Bo” Thompson. “Bo” Thompson gik i panik og løb, som forfølges af flere større mænd, indtil de fanget og brutalt slog ham. Higgins, rasende over at se hans nevø i sådan en blodig tilstand, skyndte sig hen mod police cruiser, som Thompson var blevet placeret, og bag som Officer Murtaugh var skjult fra den flyvende vragdele.

Skriger efter Higgins at stoppe, og i frygt for sit liv, Officer Murtaugh affyret flere runder i brystet af William Higgins, dræbte ham med det samme. De følte frygt og smerte, så tårer i deres kære øjne, og spekulerede på, hvordan og hvorfor det var gået så galt. Ankommer officerer var blevet mødt med den samme snavs spærreild, og trak deres våben i frygt for yderligere angreb. Overskud er 23% i forhold til samme kvartal sidste år! Disse er de reelle effekter af sociale programmer. Selvfølgelig, Manuel brødre havde ingen idé om, billige a-kasser hvem Mr. Elite var, eller de konsekvenser hans handlinger havde forårsaget på deres liv.

Smide i en ophobning af tvangsauktioner fra robo-signering “kontrovers”, og du har fået en masse tvangsauktioner for 2011 – måske mere end i 2010. Og dette betyder selvfølgelig, at flere ejendomme på markedet, hvilket betyder, at boligpriserne vil bo hjemme eller træde lidt. Den finansielle standard af den United States regering i februar havde fulgt af en række Europæiske lande, tilføjer enorm usikkerhed og en meget højere inflation priser til de byrder, som af mange allerede er ude af stand til at bære dem. Den Føderale regering havde givet de store banker over $23 milliarder i lån og garantier, til at redde dem fra fiasko; ingen sådan støtte, der blev tilbudt til resten af landet, der langsomt sank ned i fortvivlelse, da byer og stater cut-tjenester, hævet skatter og afgifter, og desperat forsøgte at undgå de standarder og konkurser så udbredt blandt borgerne. Mens den midlertidige støtte fra regeringen i form af arbejdsløshed forsikring har en tidsramme, kan dette stadig være udvidet til at omfatte flere uger i tider med økonomisk krise eller svær udsving i landets indtægter, Det samlede beløb, som kan forlænges i denne situation kan være øget, og at den periode forlænges til mindst 13 uger.

Posts created 19

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top