Hvordan at vælge træ laminatgulve

Laminat træ gulve er en forholdsvis ny alternativ i home gulvbelægning valgmuligheder. Det er lavet til at ligne naturlige trægulve. Kvaliteten er forbedret i de seneste år og dagens materialer er meget holdbare og smukke. Det kan være svært at skelne dem fra ægte hårdttræ. De fleste større producenter gør disse gulve, herunder Armstrong laminatgulv, Mannington gulvbelægning, Shaw laminat gulve og Bruce gulvbelægning.
At vælge træ laminatgulve
Du har en bred vifte af muligheder i både stil og farve for laminatgulve. Stilarter findes der efterligner naturlige hårdttræ eller keramiske fliser. Træ stilarter kommer i hver tone fra https://billigkrydsfiner.dk/ meget lys til mørkere toner. Vælge mørkere toner for en formel miljø. Husk på, at mørke farver har tendens til at gøre en plads ser mindre, mens lysere farver gør rummet synes større.
Laminatgulve kan findes i de fleste gulve butikker og hjem forbedring Centre. Discount Gulvbelægning kan findes i butikkerne eller på internettet. Når du har besluttet dig for farve og stil af gulvet materiale du ønsker, kan du begynde at shoppe rundt efter den bedste pris. Hvis du laver et meget lille værelse, kig til venstre over materialer. Undertiden er disse tilgængelige i mindre mængder til en overkommelig pris.
Installation af gulvet
Laminater er ikke fastgjort til gulvet nedenfor. Disse kaldes også svømmende gulve. Lamellerne er tunge og not designs. Lamellerne er knyttet ved at glide tunge inde i rillen. De er holdt på plads med særlige klæbestoffer, der er lavet til laminatgulve.
Disse gulve kan være installeret lige over din gamle træ, fliser eller vinyl gulvbelægning. Du skal fjerne tæpper og polstring forud for installationen. Når fjernet, Sørg for, at beton eller træ undergulv er niveau før du begynder installationen.
Du kan hyre en professionel til at installere gulvet for dig, eller du selv kan gøre jobbet. Installationen er ret simpel og en gennemsnitlig størrelse værelse kan være færdig i en weekend. For større områder, kan du gemme arbejdet for, når du tager nogle ferietid. Dit gulv vil koste mere, hvis du vælger professionel installation. Men hvis du ikke er handy omkring hus eller ikke har tid, kan du finde denne ekstra udgift pengene værd.
Læse vejledningen fra fabrikanten før rengøring af dit nye gulv. Hen til ophæve snavs og debris, bruge en kost eller vakuum. Hvis gulvet er meget snavset, kan du rense det med en let fugtig moppe. Andet end dette, er det nødvendigt meget lidt pleje. På grund af laminat slut behøver gulvet ikke nogen voksning.
Brug kun meget lidt vand. Overdreven vand kan skade i laminat belægning på overfladen af gulvet. Iblødsætning gulvet kan beskadige papir opbakning. Fugt kan få fanget under laminatet og beskadige gulvet eller forårsage vækst af skimmel, som ikke er sundt. Derfor ikke disse gulve er det bedste valg til brug i et badeværelse. Fugtighed tendens til at bygge i salen og vil beskadige gulvet på lang sigt.

Posts created 19

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top