Lydbøger Harry Potter

I deres enkleste form er lydbøger simpelthen optagelser af en person, der læser en bog. Vi vil kun diskutere uforkortet Harry Potter lydbøger i denne artikel. Der er ingen afrensende optagelser i Harry Potters verden. Du kan også finde lydbøger af trykte bøger, men de er vanskelige at finde på grund af ophavsretlige love. Her er nogle måder at finde Harry Potter-lydbøger, som du kan lytte til.

Du har sandsynligvis hørt om Harry Potter Audiobooks, hvis du kender nogen internet detektiver eller en masse mennesker, der bruger internet fora. Hvordan vælger du, hvilke lydbøger du vil lytte til? Først skal du sørge for, at det er en officiel lydbog. Dette omfatter lydbøger JK Rowling har udgivet som hardcopies. Officielle udgivelser omfatter komplet fortælling, dialog, samt en bogomslag grafik. Alle j.k. Rowlings Harry Potter-bøger er en del af Harry Potter-universet, fordi de blev udgivet i et indbundet bind.

Der er en alternativ mulighed for lydbøger. Harry Potter fans, der foretrækker at læse bøgerne i den rækkefølge, de blev skrevet har en ven, der har samlet alle bøgerne. En masse Harry Potter fans er begyndt at lave lister over lydbøger, som de ejer af forfatter og genre, så de kan have noget at lytte, mens de venter på den næste rate. Nogle mennesker holder en liste med alle Harry Potter lydbøger, så de bliver mindet om nye udgivelser. Det er en fantastisk måde for folk at komme tilbage i serien efter JK Rowling’s Chamber of Secrets blev frigivet.

Hvad med os ikke-dedikerede fans af JK Rowling? Harry Potter Lydbøger er et godt valg for casual fans, der nyder bøgerne og ønsker at studere. Du er måske ikke bekendt med mange titler, fordi de er skrevet af andre forfattere. Nancy Holder’s Harry Potter lydbog serie er et godt eksempel. Hun påtager sig rollen som fortæller for hver Harry Potter-historie og skifter mellem det gode og det dårlige.

Nancy Holder, en Harry Potter fan, har påtaget sig rollen som en elsket karakter til at give fans et indblik i den magiske verden af troldmandsverdenen. Mens de fleste Harry Potter-lydbøger er fokuseret på professor Snape, Hagrid og Harry Potter, indeholder Holder også mindre figurer som Filius Flitwick, Luna Lovegood og andre. På grund af deres rejser er disse to hovedpersoner ofte fraværende fra Harry Potter-bøger. De er kort indført i lydbøger til at give baggrundsinformation og give fans et indblik i deres liv. De forklarer, hvordan de kom til at være under potternes fortryllelse, og hvordan de besejrede Lord Voldemort.

Mens mange lydbøger om Harry Potter fokuserer på begivenheder i Harry Potter-bøgerne, er nogle blevet frigivet, der ikke er relateret til Harry Potter-historien. Nancy Holder, forfatter til en række historier, der er sat i den magiske verden af magi mellem Harry Potter bøger og deres sjette efterfølger, Potter og Half Blood Prince, har offentliggjort et par historier. Disse lydbånd er ikke Harry Potter-relaterede og tilføjer dybde til Harry Potter-figurerne, der er blevet anerkendte på grund af deres ikoniske navne og de roller, de spiller i bøger. Harry Potter vender tilbage til “Fifty Years at Hogwarts” med Ronald Weasley, hans ven og partner i kampen mod det onde. Denne serie indeholder også lydbånd af “The Quidditch World”, The Battle of Hogwarts”, “The Chamber of Secrets” og “vorter og små grise.”

Posts created 19

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top