Start Strong med disse 15 Personal Finance Tips og øvelser

Du kan kigge på din budgettering og tænker, det er umuligt!” Men faktum er, at selv de savviest spenders ofte kan finde uventede måder at spare. Ud over hash ud af dine penge, bør du også passe på dig selv. Ingen går ind i et forhold, tænker ting vil ende dårligt, men det er vigtigt at have et sikkerhedsnet, hvis tingene går sydpå. Opsætning af en opsparing eller investeringskonto i dit navn, og bidrage nok, så du kan leve uafhængigt for et par måneder. Dette er ikke et tegn på at du ikke elsker din partner eller at du planlægger at forlade – det er en forsikringspolice i tilfælde af, at tingene ikke går som planlagt.

Hvis du finder en bank eller kreditforening, der tilbyder en gratis konto, kan du åbne flere opsparingskonti. Derefter hver gang du får udbetalt, kan du sætte penge ind i hver af disse konti for hver specifikke ting, som du gemmer for. Denne måde kan du holde dine penge sikkert fra tilfældigt bliver brugt, og det vil være der, når du har brug for det.

Du kan miste op til et pund om dagen fra din mave først ved blot at bytte ud tilsat sukker fra din kost. Hvad mere er, vil du tæske cravings og forhindre den blodsukker stigning, der fører til nogle af værste sundhedsproblemer i Amerika i dag, herunder diabetes, hjertesygdomme og kræft. Opnå hurtige vægttab og gøre 2017 dit sundeste år nogensinde. Den fedtforbrænding formel er ved hånden. Sig farvel til tilsat sukker — og farvel til din mave — med nul sukker kost! Bestil dit eksemplar her!

Du gjorde rigtig godt med denne artikel. Jeg er meget ung, men håber at være i god stående økonomisk senere i livet og for at nå dette mål, jeg ser på alle måder at spare. gerne at du var i USAF og gjorde det samme som min onkel. min familie er en Air Force familien. Det må være derfor, vi er alle så meget smart. 😉 Tak for den store info!!

Hvis du ikke betaler dine regninger, du er teknisk insolvente. I ovennævnte sag du gå fallit og ender med en elendig kreditvurdering på samme tid. Sandheden er, at millioner af amerikanere har investeret i fast ejendom de ikke kunne råd til og lagre investeringer de forstod; og mange har betalt dyrt for deres finansielle fejltagelser. Koncentrere sig om privatøkonomi først: din forsikring behov, credit management, og en kontant reserve til dækning af finansielle nødsituationer bør være din første bekymring. Sandheden er, at så længe du kan holde dig opdateret på dine regninger og du har en glimrende kreditvurdering, du er stadig i live finansielt. Enhver svaghed i ovenstående privatøkonomi områder gør dig sårbar over for finansielle katastrofe.

Undersøgelsen fandt, at de fleste mennesker, i det mindste lejlighedsvis udholde årlige indkomst falder på mindst 10 procent. Forskerne fandt, at 96 procent af amerikanske mænd ser deres indkomst falde i det mindste at meget fire eller flere gange på tidspunktet de nå 70. Blandt mænd rapporterede tre ud af fem survey deltagere mindst en episode hvor de havde ingen jobrelaterede indtjening for et helt år.

Automatisere en spareplan. Man siger, betaler dig selv først.” Opsætning af automatiske bidrag til besparelser og pensionskonti fra elektroniske lønseddel indbetalinger hver lønperiode sikrer fuldførelse af denne øvelse. De fleste mennesker gå ikke glip af de penge, de ikke kan se”helt så meget, men deres nettoformue vil helt sikkert føle konsekvenserne.

Afhængigt af virksomhedens regnskabsår, kan din rejse ikke endnu har sparket. Ligeledes, hvis du arbejder på Kommissionen eller er berettiget til bonus, kan du ser på nogle ekstra indkomst i den ikke-så-fjern fremtid. Hvis du er ved at få dine hænder på nogle ekstra kontanter, din bedste chance er at holde det lige i din opsparingskonto.

Husk på at besparelse er mere end en enkelt engangsbeløb af pengene til side. Drømmer om at vinde i lotto og sin kæmpe luns af forandringer bliver virkelighed for et par. Dag til dag vaner, der fremmer besparelse er noget hver af os kan skabe ved den måde du bor og de valg, du foretager. Hver en krone sparet er en mere øre end før. Hvis du har mulighed for at gemme big, det er fantastisk. De fleste mennesker er imidlertid ikke i denne stilling, hvilket er grunden til denne penge-besparelse tips vil vise dig, hvordan selv en lille opsparing kan tilføje op hurtigt.

Category:
Posts created 19

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top