De øverste 4 måder at få rige i Amerika

Alle ville elske at blive rig. I mit eget liv, har hele min karriere været bygget på at komme ud af sengen om morgenen og forsøger at oprette eller erhverve pengestrømsfrembringende aktiver, der vil producere flere og flere midler til mig at omlægge til andre investeringer. Udfordringen er at anerkende, du ikke kan samle virkelige rigdom, hvis du forsøger at holde med disse mennesker.

Efter alt, ville du kunne få rige meget hurtigere ved at vælge en karriere i finansiering end afregning for en undervisning job. Mange, mange, mange mennesker blive rig finansielle ved at gøre godt. Det starter med dit trossystem, bliver til dine handlinger og derefter bjælker ned til din daglige penge skæbne og rentefri lån.

Du tror måske, du vil aldrig blive rig, medmindre du ramt lotteri, vinde stort i Las Vegas eller komme ind i en stor luns af familiens penge. Hvis du har en god idé til en virksomhed eller et produkt, men ikke ønsker at vente, indtil din rige at få denne virksomhed startede, overveje at iværksætte en IndieGoGo kampagne.

Når du er begyndt at tro, at du kan blive rig, nu er det tid til at handle. Der skal være en måde at tjene en masse penge uden at arbejde på dine fødder tyve-fire timer om dagen. Du har brug for dine penge og magt af renters rente til at arbejde sammen med tiden vokse rigdom for dig.

Step-up dine investeringer som din indkomst stige. De rige er altid åbne til at lære mere om penge, mens de fattige føles som vi allerede kender nok. Efter oprettelse af kilde til indkomst, og når det begynder at tjene penge, vil vi hjælpe dig med at bruge en del af de penge, du foretager til at investere i din virksomhed at tjene flere penge.

Ikke overraskende fortsætter dette års rangordning af Storbritanniens rigeste 1.000 mennesker ved Sunday Times med at være domineret af pengemænd, hedge finansieringskilder og ejendom matadorer. “En dag, jeg kiggede på bagsædet og bemærket nogle sidesten produkter til et vægttab program jeg brugte før jeg havde ramt sådanne hårde tider.

Alle disse negative begrænsende overbevisninger er videregivet til os. Hvad er vores chancer eller lære om penge, medmindre vi kommer i en rig familie eller en familie, der forstår penge, hvilket formentlig er to eller tre procent af befolkningen, spørger han. Der er dog også en hel del beviser at masser af investorer underperform markedet, og mere end et par mister penge.

Så hvordan kan du virkelig få rige i Amerika i dag? Jeg ved ikke, hvor mange gange jeg har set forfattere transskribere et timelangt interview og derefter tilbringe dage forsøger at skære 20.000 ord ned til 500. Disse kvaliteter er især vigtigt, når du starter ud og forsøger at redde de penge er nødvendige for at få din virksomhed idé (eller investeringsstrategi) fra jorden.

Posts created 19

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top