Hvad jeg lærte om Pension tidligt fra min far og fætre

Her er en nøgtern kendsgerning: én ud af tre amerikanere har sparet $0 til pensionering, ifølge en undersøgelse, 2016. Appalachian Trail har en vis charme, men corporate verden ikke indse bare det. Da jeg blev ansat ud af college for mit første job, forhandlede jeg en sen start, så jeg kunne thru-vandretur ved før du starter stiv arbejdsliv… Endte med ikke at gøre det. Besluttede at prøve min lykke som professionel cykelrytter først, men stadig planer om det. Efter kun 5 års arbejde elsker jeg tanken og ideen om mere frihed og tid til at gøre, hvad vi ønsker.

Sandsynligvis er det vigtigste punkt at holde visse fleksibilitet din oprindelige mål, fordi når folk står over for ethvert tab eller bag planen de ofte falder i fælde at indhente ved at bygge langt mere aggressive tilbagevenden portefølje, som kan i sidste ende resultatet i endnu værre situation, så når du gennemgår dine fremskridt, disciplinen skal du oprette som en prioritet bør være de ovennævnte 2) din Tolerance & optimal tid risikostyring.

Det er afgørende at have en plan for, hvad du skal gøre efter pensionering.” Jeg tror du er spot på, når du siger at mange førtidspensionister ikke anerkender hvor elendig, de er, fordi de føler behov for at retfærdiggøre den usædvanlige vej de har taget.

Hans favorit gratis finansielt værktøj han har brugt siden 2012 til at styre sin nettoformue er personlige kapital hver kvartal, Sam løber hans investeringer gennem deres gratis pensionering Planner og investeringer Checkup værktøj til at Sørg for, at han korrekt planlægning for sin finansielle fremtidige.

Når for eksempel den amerikanske børs gevinster stejlt, kan det være nødvendigt at genoprette balancen, dvs skubbe nogle af dine investeringer penge mod obligationer eller internationale aktier, siger, at få din portefølje tildelinger tilbage til de procentsatser, der er angivet i din valgte dovne portefølje.

Vi er lige begyndt at nå ud til bloggere og vigtigste indflydelsesrige personer til at hjælpe med at få ordet om værktøjet DIY pensionering planlægning vi opbygger og jeg blev mindet om konferencen af folk jeg talte med med kun et par dage til at gå. Anyway – jeg besluttede at spare penge, da jeg ikke har tid til at oprette møder og i stedet forsøge at følge op med deltagere direkte i stedet.

Tage et nærmere kig på hvad jeg tage pensionering skal, dine børn har alle tilbage hjem, du har en dejlig hjem, at du fuldt ud betalt med god leder blomsterhave, en masse penge gemt i din bankkonto, du er frit at rejste verden rundt , deltage i olympiske lege, se store fodboldkampe, tennisturneringer og besøge mindeværdige steder, hvad en opfyldt du vil sige.

Vi flyttede ind i en RV, før det var den cool ting at gøre. Jeg begyndte at bevidst design min livsstil, ved hjælp af systemer teori begreber at indse, at hvis aktiviteter var værdsat for deres produktive potentiale, bør det være muligt at bruge meget lidt og endda tjene penge næsten automagisk.

Jeg vil opfordre dig og alle andre privatøkonomi bloggere til at gøre dette. Masser af mennesker er blevet såret, masser af bestyrelser og blogs er blevet ødelagt eller alvorligt beskadiget og dem af os, der bekymrer sig om fremtiden for disse samfund bør gøre, hvad vi kan for at hjælpe.

Forud for begyndelsen en karriere i finansiel planlægning og investeringsforvaltning, Alex dimitterede med en Bachelor of Science i finansiering fra Portland State University, fuldførte efter studentereksamen premedical kursusaktiviteter på Oregon State University, og en certifikat i den finansielle planlægning gennem Boston University.

Posts created 19

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top